Kewangan terdesentralisasi menambah ahli baru: sistem pengurusan kewangan P2P yang pertama diedarkan di dunia sangat dalam talian

12-16 Coinsure

Desentralisasi adalah teknologi konsensus yang sangat baik untuk manusia, DeFi adalah aplikasi blockchain yang paling hebat, dan badan konsensus super siput adalah yang paling banyak Platform kewangan terdesentralisasi yang hebat. Ia menyediakan sistem pengurusan kewangan P2P yang diedarkan dengan mudah dan selamat untuk pengguna global. Ia dikembangkan secara bebas oleh pemain blockchain. Ia benar-benar terdesentralisasi dalam arti praktikal. Token fungsinya SSCV mempunyai ganjaran konsensus promosi. , Pengenalpastian dan dividen pemegang saham platform, dan banyak fungsi lain yang diaplikasikan, kemunculan badan konsensus super siput menebus ekologi baru keluarga DeFi, menambahkan kepentingan positif terhadap kebebasan pembiayaan blockchain.


Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.