Rasmi di lancarkan! “Misteri Mod Pod Pakai Buang” ZOVOO DRAGBAR R6000 yang pertama terungkap”

2022-07-05

 

Pelancaran produk baharu, ZOVOO 2022 telah disiarkan secara langsung ke seluruh dunia pada 29 Jun yang lalu. ZOVOO telah mengeluarkan 4 produk baharu yang revolusioner, teknologi berteraskan seramik Edisi Khas GENE TREE serta turut berkongsikan kemuncak prestasi dalam bidang amtomisasi elektronik. Prestasi cemerlang ZOVOO telah sekali lagi mengagumkan ramai orang, menarik perhatian pelbagai media, rakan kongsi serta peminat global!

Jom kita lihat produk baharu serta sorotan acara tersebut:

111

Mod Pod Pakai Buang Pertama, pengalaman vape baharu yang revolusioner

Selaku produk pakai buang pertama dalam keluarga DRAG, DRAGBAR R6000 yang baharu telah menggabungkan pengalaman vape profesional dengan produk pakai buang yang mudah di gunakan.

Melalui reka bentuk berteksturkan kulit klasik DRAG, ianya terasa jauh lebih selesa dan halus. Ia mengguna pakai fungsi pelarasan aliran udara baharu, keselesaan bervaping yang boleh dilaraskan sebagaimana di ingini bagi memenuhi pelbagai keperluan pengguna.

Sebagai peranti pakai buang dengan gred pakar untuk RDL (Paru-Paru Langsung Terhad), ia mengatasi kebuntuan tradisional, seperti volum awan yang kecil, kehomogenan tinggi dan kebolehmainan yang rendah, memberikan pengguna RDL pengalaman yang amat memuaskan serta pengalaman revolusioner yang menakjubkan.

DRAGBAR R6000 di datangkan dengan kuasa keluaran maksimum 18W dan kapasiti e-cecair 18ml amat besar yang telah dinaiktaraf. Ia adalah raja pakai buang dari segi prestasi awan, jauh mendahului pod pakai buang tradisional.

Mengatasi halangan teknikal, membuka era baharu teras seramik ultra nipis

ZOVOO menawarkan produk pakai buang teras seramik yang paling ringan dan paling nipis-- DRAGBAR Z700 GT, yang mengguna pakai teknologi teras seramik terkini yang telah dinaiktaraf, di samping membina semula pengalaman nipis dan ringan yang baru.

Selaku teras seramik nano-mikrohabluran terkini yang dibangunkan secara bebas oleh ZOVOO, Edisi Khas GENE TREE merupakan teknologi dengan paten proprietari teras seramik "bebas serbuk" yang pertama di dalam industri. Struktur lubang mikro pelbagai lapisan dan proses khas telah di adaptasi, Edisi Khas GENE TREE turut memastikan kawalan e-cecair yang kuat, vaping senyap, pengalaman yang tidak membakarkan bibir. Pada masa yang sama, ia turut mencapai keseimbangan yang tinggi di antara tahap pengurangan rasa yang tinggi dan halus, memberikan pengurangan rasa yang kuat.

Dengan kecekapan penukaran tenaga yang lebih tinggi, Edisi Khas GENE TREE telah meraih sepenuhnya tahap transendensi, termasuk kuasa super rendah, penggunaan bateri super rendah, lebih sedutan, supaya ia mencapai kecekapan penukaran tenaga yang lebih tinggi serta membekalkan tenaga sepenuhnya, di samping pengalaman DRAGBAR Z700 GT yang juga telah di naik taraf.

Inovasi teknologi, menerajui trend pasaran pakai buang

ZOVOO mematuhi inovasi berterusan dalam teknologi, menerajui trend baharu pasaran pakai buang berserta pelbagai pilihan produk baru, serta mendaki puncak baharu dalam bidang atomisasi elektronik.

DRAGBAR F8000 , dengan sedutan maksimum 8000, meneruskan kesinambungan reka bentuk kulit klasik DRAG, dengan mengadaptasi sistem pelarasan aliran udara infiniti, dan dipadankan dengan gegelung Mesh letupan tinggi. Ini membentuk gabungan yang sempurna di antara keseronokan dan prestasi di samping membawakan pengalaman yang lebih tahan lama.

ZOVOO turut mengeluarkan siri produk fesyen VINCIBAR baharu. VINCIBAR F2500 mengadaptasi tekstur Kevlar, mengintegrasikan estetika cahaya dan bayang, elegan dan keselesaan. Dengan maksimum 2500 sedutan, 15 perisa dan reka bentuk gegelung Mesh, VINCIBAR F2500 bukan sekadar menghadirkan pengalaman deria yang amat baik, bahkan turut menghadirkan nikmat rasa yang amat unik dan luar biasa.

ZOVOO adalah syarikat yang berorientasikan pengguna, ia sangat dipuji oleh industri sebaik sahaja ia disenaraikan pada penghujung tahun 2021. Kini ZOVOO diiktiraf dan diterima di peringkat global, menjadi kegemaran pengguna. Kami percaya bahawa pelancaran dalam talian ini akan menjadi titik permulaan baharu. Kami berharap ZOVOO melancarkan produk yang lebih pintar dan berpandangan ke hadapan pada masa hadapan untuk memberikan pengalaman vape yang lebih baik untuk pengguna global!

Tentang ZOVOO

ZOVOO, selaku sebuah jenama vape pra isian serba baharu, telah meraih banyak pujian oleh industri sebaik sahaja dilancarkan di penghujung 2021. Setakat ini, ia mempunyai barisan produk lengkap yang meliputi senario penggunaan pengguna. ZOVOO menjadikan tarikan dan kecergasan sebagai nada utama jenama, memfokuskan kepada keperluan pengguna fesyen urban. Buat masa ini, produk ZOVOO telah dijual di lebih 70 negara dan wilayah di Amerika Utara, Eropah dan Asia. ZOVOO akan menumpukan kepada nilai jangka panjang serta mengukuhkan pertukaran dan kerjasama dalam teknologi, jenama dan rantaian bekalan, serta mempromosikan inovasi dan pembangunan industri vape. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.izovoo.com/, dan ikuti Instagram, Facebook dan TikTok kami .Hubungan media: fiona.fan@voopootech.com

Hubungan perniagaan: sales@voopoo.com

Amaran: Produk ini mungkin digunakan berserta e-cecair yang mengandungi nikotin. Nikotin merupakan bahan kimia ketagihan.

Syarikat: Shenzhen Woody Vapes Technology Co.,ltd

Sila Hubungi: Fiona

E-mel: fiona.fan@voopootech.com

Laman web: https: //www.izovoo.com/

Bandar: Shenzhen

Alamat: 19/F, Blok A, Bangunan Coolpad, Taman Perindustrian Berteknologi Tinggi (Zon Utara), Daerah Nanshan, Shenzhen

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.