51Talk secara rasminya memasuki pasaran Malaysia, menjadi jenama pendidikan Bahasa Inggeris dalam talian yang paling popular

2022-09-29

Bertempat di lokasi utama iaitu lebuh raya Selangor, Malaysia, satu siri papan iklan yang mengetengahkan "Kursus Bahasa Inggeris Dua Hala dengan Guru Berbangsa Asing" menarik perhatian dari jauh. Ini menandakan kemasukan rasmi 51Talk ke pasaran Malaysia. 51Talk berada di landasan untuk meneroka dan merevolusikan pasaran dan industri pendidikan Bahasa Inggeris dalam talian Malaysia.

51Talk memasuki pasaran M alaysia pada Mac 2020, ketika dunia dilanda pandemik COVID-19 dengan kelas bersemuka tergendala akibatnya. Dengan memanfaatkan mod "Internet + Pendidikan", 51Talk menggunakan kabel rangkaian dan skrin untuk membangunkan mod dalam talian baru untuk mengajar Bahasa Inggeris.

51Talk memilih guru berkualiti di seluruh dunia untuk melaksanakan kelas dua hala mendalam yang diajar oleh guru berbangsa asing. Bukan sahaja kelas-kelas ini dapat mewujudkan persekitaran Bahasa Inggeris yang mendalam dan meningkatkan komunikasi bahasa Inggeris pelajar mengenai kemahiran dengan membolehkan pelajar berkomunikasi dengan guru berbangsa asing pada usia muda malah mereka juga boleh menggalakkan pelajar untuk bercakap dan berkomunikasi dengan orang lain, serta meningkatkan aksen, sebutan dan kemahiran berfikir dalam Bahasa Inggeris.

Untuk membantu pelajar memperolehi kemahiran komunikasi lisan yang baik dan mencapai keputusan akademik yang lebih baik, 51Talk menggunakan kaedah pendek, frekuensi tinggi dan berkesan dengan menetapkan tempoh kelas pada 25 minit bersama-sama dengan pra-membaca, ulasan selepas kelas, ujian dan bacaan lanjut untuk memastikan pelajar memperolehi. Ia membantu menyerap semua pengetahuan yang dipelajari daripada kelas untuk keputusan yang lebih baik. Sebaliknya, 51Talk berbangga kerana mempunyai kadar lulus 3%, memilih elemen-elemen terbaik untuk menjamin kualiti pendidikan.

Pembelajaran dalam talian di 51Talk membolehkan pelajar menggunakan masa yang berpecah-pecah untuk belajar pada bila-bila masa, di mana sahaja. Dalam tempoh dua tahun dari 2020 hingga 2022, 51Talk telah menerima pengiktirafan dan pujian daripada ramai ibu bapa dan kini, kerana semua negeri dan Wilayah Persekutuan di Malaysia dapat mengakses kelas yang disediakan oleh 51Talk, 51Talk menjadi jenama pendidikan Bahasa Inggeris yang paling dipercayai dan berkesan di Malaysia.

Sehingga kini, lebih daripada 40 juta pengguna 51Talk datang dari 50 negara dan wilayah, dengan bilangan kelas diadakan berjumlah lebih daripada 100 juta dan bilangan guru Filipina dan Amerika Utara melebihi 20k pengguna. Melihat ke hadapan, 51Talk akan terus berkembang di pasaran Malaysia supaya semua pengguna Malaysia dapat mendapat manfaat daripada pendidikan Bahasa Inggeris dalam talian yang berkualiti.

 

Nama Perniagaan / Syarikat / Jenama: 51Talk
Nama Individu Yang Boleh Dihubungi: Zhang Xue
E-Mel Individu Yang Boleh Dihubungi: zhangxue05@51talk.com
No. Telefon Individu Yang Boleh Dihubungi: 13520550835
Laman web: https://tw.51talk.com/global/course
Bandar: Singapura

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.